×

Acest site nu reprezintă poziția oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea și coerența acestor informații aparține persoanelor care au inițiat pagina web. Toate informațiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT și nu sunt destinate comercializării.
Proiect finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin FONDUL EUROPEAN AGRICOL PENTRU DEZVOLTARE RURALĂ, PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ 2014-2020, Măsura 19 - Dezvoltare locală LEADER.

Apel de selectie nr. 2 – M4 / 6B – sesiune 2018

Apel de selecție nr. 2 - M4 / 6B – sesiune 2018

GAL PROGRES TRANSILVAN lanseaza in consultare  publica, azi, 4 aprilie 2018, Ghidul Solicitantului  si toate documentele apelului de proiecte, pentru  Măsura M4/6B - „Sprijin pentru dezvoltarea teritoriului și îmbunătățirea serviciilor de bază destinate populației din teritoriul acoperit de GAL”.

Documentele sunt lansate in cosultare in perioada 04 – 14 aprile 2018, perioada in care va rugam sa ne trimiteti sau sa ne semnalati observatiile Dvs.

Documentele pot fi vizualizate in sectiunea Apeluri de Selectie – Masura 4/6B- Apelul de Selectie nr.2- sesiune 2018.

TOP